Gemblong: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Mbuang kategori Panganan Italia; Nambahaké kategori Panganan (HotCat))
 
Gemblong biasané paling énak yèn diwur-wuri parutan [[klapa]] lan dipangan ing wanci ésuk karo dikancani [[tèh]] utawa [[kopi]] anget, sinambi maca [[koran]]. Ing karang padésan Jawa Tengah, gemblong minangka salah siji panganan utawa jajan pasar sing kerep dituku kanggo ngirim sarapan wong tandur [[pari]], matun utawa [[waluku|mluku]] lan [[garu|nggaru]] ing [[sawah]].
 
 
 
 
[[gambar:Gemblong.jpg|thumb]]
 
 
405

besutan