Tlatah: Béda antara owahan

320 bèt wis ditambahake ,  18 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(blank)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Tlatah''' iku artine wadah utawa ruangan sing ana ing alam jagad. Tlatah iki isa awujud '''gunung''', '''segara''', '''samudra''', '''kedhung''' nganti '''negara'''.
 
Ing ngisor iki njabarake rupa-rupaning tlatah :
 
* [[Gunung]]
* [[Samudra]]
* [[Kedhung]]
* [[Segara]]
* [[Sendhang]]
 
 
** Balik ning : [[Kaca Utama]]