Brooklyn, New York: Béda antara owahan

310 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+kategori)
'''Brooklyn''' yakuwi sawijining [[wilayah]] ([[basa Inggris]]: ''borough'') sing paling padhet ing [[New York|Kutha New York]] (jeneng resminé: ''City of New York''), ibukutha negara bagéyan [[Amérika Sarékat]] sing jenengé padha: [[New York (negara bagéyan Amérika Sarékat)|New York]]. Cacah pedunungé BroooklynBrooklyn ing taun 2010 yakuwi 2.6 yuta jiwa.
 
== Pranala jaba ==
{{Commons category|Brooklyn, New York City}}
*[http://www.brooklyn-usa.org/ Situs wèb resmi présidhèn wilayah Brooklyn]
*[http://www.visitbrooklyn.org/ Pariwisata Brooklyn]
*[http://www.brooklyn101.com/ Lingkungan Brooklyn]
*[http://www.brooklyn.com/ Sakabèhé Brooklyn]
*{{Wikitravel}}
 
[[Kategori:Kutha ing Amérika Sarékat]]
2.526

besutan