Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

333 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Gunung Kidul]] | [[Mitos lan Legenda Gunung Kidul]] | [[Seni lan Budaya Gunung Kidul]] | [[Tokoh Gunung Kidul]] | [[Panganan lan Plesiran Gunung Kidul]]</p>
 
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''Kabupaten Gunung Kidul'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td align="center" width="140px">[[image:Lambang Gunungkidul.jpg|100px]]</td>
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Gunung Kidul</td>
</table></td></tr>
</table>
 
== Prakata ==
'''Kabupaten Gunung Kidul''' iku salah siji kabupaten ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasine ing sisi [[wetan]] provinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[ibukutha]] kabupatene, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wilayah Kabupaten iki ± 1.485,36 km² utawa --- hektar.
 
 
{{stub}}
'''''Bali menyang:''''' [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
------
''Bali menyang:''
[[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Daerah Istimewa Yogyakarta]]
8.964

besutan