Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

354 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Sakupenging Telaga==
Wonten ing sakupenging Telaga sarangan menika wonten hotel kanggé papan panginepan.<ref name="Sarang"/> Ugi wonten kios-kios ingkang sadéan manéka warni oleh-oleh utawi [[cindera mata]]. <ref name="Sarang"/>Menawi ngersakaken pangunjung saged nitih jaran utawi praon ngubengi Telaga Sarangan menika.</ref>[http://wisatasolo.com/wp/2008/06/cd-profil-dan-potensi-pariwisata-solo-surakarta/ name="Sarang"Wisata Solo]9diunduh tanggal 7 April 2011)<ref/>
==Fasilitas==
Wonten ing Telaga Sarangan menika kathah fasilitas ing sampun dipun samaptakaken kadosta, warung makan, pasar wisata, panggenan parkir, mushola, lan taman.</ref>[http://www.surakarta.go.id/news/dinas.kebudayaan.dan.pariwisata.html dinas Pariwisata Solo](diunduh tanggal 7 April 2011)<ref/> Kuliner ingkang khasipun Telaga sarangan inngih menika Sate Kelinci.</ref>[http://semarang.go.id/pariwisata/ Dinas Pariwisata Semarang](diunduh tanggal 7 April 2011)<ref/>
 
 
230

besutan