Srikandhi: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(sithik)
Dewi Srikandhi tau dilamar dening [[Prabu Jungku Mardea]] saka negara [[Parangkubarja]].<ref name="internet1"/> [[Prabu Drupada]], bapake Srikadhi seneng karo lamarane Jungku Mardea, nanging Srikandhi ora seneng. Banjur dheweke madul marang Arjuna.<ref name="internet1"/> Arjuna mbela Srikandhi, banjur Srikandhi dhaup karo Arjuna.<ref name="internet1"/>
 
Ing perang [[Bharatayudha]], Dewi Srikandhi diutus dadi senapati perange Pandawa, nggenteni [[Resi Seta]], satriya saka Wirata kang seda nalika perang tandhing lawan Resi [[Bisma]], senapati saka [[kurawa]].<ref name="internet1"/> Resi Bisma mati nalika perang tandhing lawan Dewi Srikandhi kanthi panah Hrusangkali.<ref name="internet1"/> Kadadean iku padha karo kutukane [[Dewi Amba]], putri Prabu [[Darmahambara]], raja negara Giyantipura, kang mati dening Resi Bisma.<ref name="internethttp://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Srikandhi&action=edit1internet1">{{id}}[http://ki-demang.com/gambar_wayang/index.php?option=com_content&task=view&id=1062&Itemid=1071 Dewi Srikandhi], situs wèb ki-demang.com (diakses tanggal 5 Maret 2011).</ref>
Bubar perang Bharatayudha, Dewi Srikandi mati, kanthi cara dibeleh dening [[Aswatama]] nalika turu.<ref name="internet1"/><ref name="buku1"/>
 
2.483

besutan