Carolus Linnaeus: Béda antara owahan

204 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: ln:Carl von Linné)
cTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Linæus.jpg|right|250px|Lukisan Carolus Linnaeus]]
 
'''Carolus Linnaeus''' (utawi, '''Carl von Linné''') ([[23 Mei]] [[1707]] - [[10 Januari]] [[1778]]) punika ngèlmuwan [[Swedia]] ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi [[taksonomi]] modernmodèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak [[ekologiékologi]] modernmodèrn.
 
Linnaeus punika ahli botani ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika, piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli botani ugi ngrangkep dados ahli zoologi saha dokter.
== Uga pirsani liyane ==
* [[Daftar Tokoh Profesi]]
 
 
 
{{stub}}
{{Artikel Dhasar}}
 
[[Kategori:Tokoh]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Lair 1707]]
[[Kategori:Pati 1778]]
 
{{Link FA|de}}