Carolus Linnaeus: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Linæus.jpg|right|250pxthumb|Lukisan Carolus Linnaeus]]
 
'''Carolus Linnaeus''' (utawi, '''Carl von Linné''') ([[23 Mei]] [[1707]] - [[10 Januari]] [[1778]]) punika ngèlmuwan [[Swedia]] ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi [[taksonomi]] modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak [[ékologi]] modèrn.
{{Artikel Dhasar}}
 
{{DEFAULTSORT:Linnaeus, Carolus}}
[[Kategori:Tokoh]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Lair 1707]]
[[Kategori:Pati 1778]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
{{Link FA|de}}