Bagdad: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: zh-yue:巴格達
c (Baghdad dipunalihaken dhumateng Bagdad)
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh-yue:巴格達)
[[zh:巴格达]]
[[zh-min-nan:Baghdad]]
[[zh-yue:巴格達]]
35.118

besutan