Parembugan Wikipedia:Gambar pethingan: Béda antara owahan

 
==Juli 2011==
Mangga dipilih yen ana sing cocok [http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:2008_PON_XVII_Indonesia PON XVII Juli 2008], isih akeh sing durung diunggah. [[Panganggo:Sanko|Sanko]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Sanko|rembugan]]</sup> 14:47, 11 April 2011 (UTC)
 
==Juni 2011==
148

besutan