Sanko

Gabung 22 Fèbruari 2011
149 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
{{Babel|id|jv-1|en-2|ms-1}}
'''SanKo''' saka jenengku '''Sandjaja Kosasih''' utawa Sanjaya Kosasih nggawe ejaan sing hanyar.
 
Kula lahir nang [[Mojokerto]], [[Jawa Timur]] [[6 Januari]] [[1965]]. Niatku ngrewangi nang Wikipedia Basa Jawa ning ora pati ngerti Krama Inggil.
 
[[en:User:Sanko]]
148

besutan