Tilpun sélulèr: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Telepon genggam)
c (typo)
[[Gambar:Mobile phone evolution.jpg|thumb|250px|evolusi handphone]]
'''Tilpun sélulèr''' kuwi istilah sing rakèt sesambungané karo télékomunikasi.<ref name="Internet1">[http://www.total.or.id/info.php?kk=Handphone total] (kaundhuh tanggal 7 April 2011)</ref> Handphone utawa kilpuntilpun sélulèr kuwi wujud ''pengembangan'' téknologi télépon kang perangkaté bisa digunakake kanthi pindhah-pindhah panggon.<ref name="Internet1"/>
==Sejarah Tilpun sélulèr==
Tilpun sélulèr utawa telepon genggam iki ditemokake ing taun 1921 nalika Departemen Kepolisian Detroit Michigan nyoba nggunakaké télépon [[''mobile'']] saarah.<ref name="Internet2">[http://www.mmionline.net/artikel/awal-generasi-handphone.html mmionline](kaundhuh tanggal 7 April 2011)</ref>
148

besutan