Cithakan:2011 Sendai earthquake and tsunami casualties injured: Béda antara owahan

c
Data 16 April 2011 18:00JST
c (Data sampai 14 April 2011, 19:00JST)
c (Data 16 April 2011 18:00JST)
4.916917 <noinclude>
{{clear}}
Cithakan iki gawe sing tatu ing [[Lindhu lan tsunami Sendai 2011]] saka sumber iki:
#{{cite news|title=Damage Situation and Police Countermeasures associated with 2011Tohoku district – off the Pacific Ocean Earthquake
|url=http://www.npa.go.jp/archive/keibi/biki/higaijokyo_e.pdf|accessdate=1416 April 2011|publisher=Japanese National Police Agency|date=1416 April 2011, 1918:00 JST}}
{{clear}}
Cithakan iki gawe gampangaké yèn ana owah-owahan jumlah korban. Yèn ana sumber liyane, mangga ditambah nang ngisore.
148

besutan