Bathara Indra: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+wkf
c
(+wkf)
[[Gambar:Bathara indra.JPG|thumb|120px250px|BataraBathara Indra]]
'''BataraBathara Indra''' yaiku putranipun [[BataraBathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. BataraBathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra saget njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing negara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. BataraBathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
 
2.526

besutan