Wrocław: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: pnb:وروسلاو; kosmetik perubahan
c (r2.6.4) (bot Mengubah: hsb:Wrócław)
c (bot Menambah: pnb:وروسلاو; kosmetik perubahan)
 
== Sajarah ==
[[FileGambar:Wratislauia Breßlaw Breslau 17.Jh.jpg|thumb|left|300px|Breslau ing Abad kaping 17]]
Kutha iki nduwé sajarah dawa lan dikuwasani negara sing béda-béda. Saka taun [[1919]]–[[1945]] Wrocław iku dadi ibukuthané provinsi Prusia, [[provinsi Niederschlesien]].
 
[[os:Вроцлав]]
[[pl:Wrocław]]
[[pnb:وروسلاو]]
[[pt:Wrocław]]
[[qu:Wrocław]]
38.817

besutan