Sinta: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
cetak tebal
cTidak ada ringkasan suntingan
c (cetak tebal)
}}
 
'''Sita''' utawa '''Dèwi Sinta''', iku garwané Sri [[Rama]] lan bagéyan saka [[wiracarita]] [[Ramayana]]. Rama krama karo Sita sawisé menang [[swayambara]] bisa mbenggang gandéwa.
 
Sinta iku ya tau diculik déning [[Rahwana]], Ratu ing karaton Alengka. Nanging dhèwèké bisa diuwalaké manèh déning pitulungé [[Anoman]], kethèk putih.
2.528

besutan