Murcia (komunitas otonomi): Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.5.2) (bot Mengubah: simple:Region of Murcia)
c
[[Gambar:Locator mapMap of Murcia.pngsvg|right|180px250px|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Murcia]]
'''Murcia''' kuwi sawijining wilayah otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 11.313 km² lan populasi 1.335.792 jiwa (2005). Ibukuthané yakuwi [[Murcia]].
 
5

besutan