Murcia (komunitas otonomi): Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
[[Gambar:Map of Murcia.svg|right|250px|thumb|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Murcia]]
'''Murcia''' kuwi sawijining wilayah otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 11.313 km² lan populasi 1.335.792 jiwa (2005). Ibukuthané yakuwi [[Murcia]].
 
5

besutan