Candhi Asu: Béda antara owahan

78 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
alih dadi kaca disambiguasi
(Candhi Asu dipun-alihaken menyang Candhi Asu (Magelang): asu-né ana 2)
 
(alih dadi kaca disambiguasi)
#ALIH [['''Candhi Asu''' bisa ngarujuk (Magelang)]]marang:
* [[Candhi Asu (Magelang)]]
* [[Candhi Asu (Prambanan)]]
 
{{disambig}}
78.625

besutan