Bathara Indra: Béda antara owahan

88 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+kat
(+wkf)
(+kat)
'''Bathara Indra''' yaiku putranipun [[Bathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. Bathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra saget njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing negara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. Bathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
==Deleng uga==
* [[kategori:Dhaptar paraga wayang]]
 
{{Dewa Hindu}}
[[kategori:paraga wayang]]
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Mitologi Hindhu]]
2.526

besutan