Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: mhr:Мумбаи
[[lv:Mumbaja]]
[[mg:Mumbai]]
[[mhr:Мумбаи]]
[[mk:Мумбај]]
[[ml:മുംബൈ]]
2.248

besutan