Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

128 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+Ki Narto Sabdo
c (Menambahkan kategori Kecamatan ing Jawa Tengah (HotCat))
(+Ki Narto Sabdo)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Wedi''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané yaiku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kecamatan iki.
 
 
== Desa-Desa ==
78.625

besutan