Kiwi (manuk): Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
==Spesies Kiwi==
Manuk kiwi ing donya iki mung ana ing [[Selandia Anyar]]. Spesies kiwi ing donya mung ana 5, lan kabeh urip ing Selandia Anyar. Spesies manuk kiwi antarane<ref name="internet1"/>:
# ''Great Spotted Kiwi (Apteryx haastii)''
# ''Little Spotted Kiwi (Apteryx owenii)''
# ''Okarito Brown Kiwi / Rowi ( Apteryx rowi)''
# ''Brown Kiwi (Apteryx mantelli)''
# ''Tokoeka (Apteryx australis)''
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
5.490

besutan