Sapi: Béda antara owahan

69 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Susu kalebu bahan pangan hewani, yaiku arupa cairan putih kang diasilake kewan ternak lan kanthi cara diperes. <ref name="internet6"/>
Saiki, meh saben dhaerah nduweni pabrik susu.<ref name="internet6"/>
Ing Sumatera Utara susu diasilake ing Kabupaten Deli Serdang, Simalungun, Binjai lan Medan.<ref name="internet6"/> Ing pulo Jawa, susu diasilake lan diproses ing dhaerah Jawa Barat yaiku Lembang lan ujung berung, Jawa Tengah yaiku ing Semarang, Ungaran lan Boyolali lan ing dhaerah Jawa Timur yaiku ing Pujon, Nongko jajar, Batu lan Grati. <ref name="internet6"/>
Ing Amerika Serikat, dhaerah-dhaerah penghasil susu ana ing kawasan urban utawa perkotaan kang akeh panduduke.<ref name="internet6"/> Negara bagian Amerika Serikat kang ngasilake susu kayata Wisconsin, California, New York, Minnesota, Pensylvania, Michican, Ohio lan Iowa.<ref name="internet6"/>
 
== Liya-liya ==
5.483

besutan