Basa Latin: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Menambah: sa:लातिनी)
== Sawetara Karakteristik ==
Karakteristik utama basa Latinyaiku anané [[kasus]]. Jroning basa Latin ana 6 kasus:
# kasus [[kasus nominatif]]
# kasus [[genetifkasus génitif]]
# kasus [[kasus datif]]
# kasus [[kasus akusatif]]
# kasus [[kasus vokatif]]
# kasus [[kasus ablatif]]
 
Saliyané kuwi ana siji kasus manèh:
# kasus [[kasus lokatif]]
 
== Paramabasa Latin ==