Lesung: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+Kategori
(+Kategori)
 
Amarga kayu jati sing tua saiki wis arang ditemoni lan regané larang banget mula ing mata para kolèktor banjur dadi barang kang aji lan antik sing nduwèni [[seni]].
 
 
==Deleng uga==
 
[[Kategori:Piranti]]
[[Kategori:Piranti pawon]]
 
[[bat-smg:Grūstovė]]
4.454

besutan