Wikipedia:Vandalisme: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
c (r2.6.3) (bot Menambah: ltg:Vikipedeja:Vandaļu gors)
;Spam: Nambahaké pranala jaba kang ora pantes kanggo iklan lan/utawa promosi pribadi.
 
;VandalBot: Sawijining program utawa "robot" kang nyoba gawé suntingan vandal utawa ''spam'' marang akèh artikel (atusan nganti èwon), ngothongaké, utawa nambahaké iklan. Jinis liya saka VandalBot katon mlebu log makaping-kaping kanthi jeneng-jeneng acak kanggo nglaksanakaké aksi vandalisme marang sawijining artikel. ([http://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Artikel_Pilihan&diff=prev&oldid=140890 selengendelengen conto])
 
;Vandalisme bocah cilik: Nambahaké grafiti utawa ngisi nganggo bab-bab kang konyol. ([http://id.wikipedia.org/w/index.php?title=570&diff=prev&oldid=140907 delengen conto])