Wikipedia:Vandalisme: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
;Vandalisme pamindahan kaca: Mindahaké kaca menyang kaca liya kang nduwèni jeneng kang ora nalar. Conto kang misuwur yakuwi artikel [[http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Vandalism_in_progress/Willy_on_Wheels Willy on Wheels]]. Wikipedia saiki nerapaké aturan yèn pamindahan kaca mung bisa dilaksanakaké déning panganggo kang wis nyunting minimal 25 kaca, lan kudu ngisi katrangan alasan pamindahan mau.
 
;Vandalisme peralihanpangalihan (''redirect''): Ngalihaké artikel utawa kaca ''bicara'' menyang kaca liya kan sifé nyerang. Salah siji conto vandalisme [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Vandalism_in_progress/Long_term_alerts#Autofellatio_redirect_vandal pengalihan Autofellatio]. Sawetara vandal nyoba ngalihaké kaca menyang kaca kang ora sopan. Varian vandalisme iki biasané dilaksanakaké déning wong kang durung bisa, utawa marang kaca kang direksa saka pamindahan.
 
;Vandalisme pranala: Ngganti pranala jroning artikel saéngga ngrujuk marang sawijining kaca liya kang ora ana gegayutané. Contoné [[Semar|Tokoh Indonesia]].