25 April: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (r2.6.2) (bot Menambah: kv:25 кос му)
== Kadadosan Wigati ==
* [[2005]] - [[Suriah]] narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing [[Libanon]].
* 2005 - Kacilakan hébat [[sepur]] ing [[Jepang]]. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembe 23 taun.
 
== Wiyosan ==
Naraguna anonim