Rahwana: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+{{ramayana}}
c (r2.7.1) (bot Menambah: pl:Rawana)
(+{{ramayana}})
* {{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=4 dasamuka utawa Rahwana ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
{{ramayana}}
[[Kategori:Paraga wayang]]
 
2.483

besutan