Warsawa: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
{{Ibu kutha ing Eropah}}
c (r2.7.1) (bot Menambah: kl:Warszawa)
({{Ibu kutha ing Eropah}})
{{clear}}
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Warszawa}}
* [http://um.warszawa.pl Situs wèb resmi]
 
{{Mazowia}}
{{Ibu kutha ing Eropah}}
 
{{artikel Dhasar}}