Singa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (r2.6.2) (bot Menambah: csb:Lew)
* [[Singapura]]
* [[Leeuwarden]] wonten Negari Walandi.
* [[Lviv]], ugi dipunwastani '''LwowLwów''', '''Lemberg''' utawi '''Leopolis''' wonten [[Ukraina]].
 
[[Kategori:Felidae]]