1903: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: nds-nl:1903
c (r2.6.4) (bot Menambah: fiu-vro:1903)
c (r2.7.1) (bot Menambah: nds-nl:1903)
[[nap:1903]]
[[nds:1903]]
[[nds-nl:1903]]
[[new:ई सं १९०३]]
[[nl:1903]]
2.248

besutan