Tembung kriya: Béda antara owahan

68 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Deleng uga: +{{Tembung}})
{{Tembung}}
 
[[Kategori:ParamasastraTembung kriya| ]]
[[Kategori:Basa Jawa]]
[[Kategori:Tembung]]
[[Kategori:Tembung kriya]]
 
[[ltg:Laikvuords]]
4.280

besutan