Tembung kriya: Béda antara owahan

96 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Deleng uga ==
* [[Tembung]]
* [[Tembung aran]]
* [[Tembung wilangan]]
* [[Tembung sesulih]]
 
{{Tembung}}
4.280

besutan