Kim Nam Gil: Béda antara owahan

311 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+anyar)
'''Kim Nam Gil''' yaiku artis lan aktor saka [[Korea Selatan]] kang lair ing tanggal 13 Maret 1981. <ref name="Inter1">{{en}}[http://www.koreanmovie.com/Kim_Nam_Gil_ka3087/ koreanmovie.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref><ref name="Inter2">{{en}}[http://www.lintasberita.com/Entertainment/Selebriti/kim-nam-gil-foto-profil-kim-nam-gil-aktor-korea lintasberita.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref> Dhuwure Kim Nam Gil yaiku 184cm. <ref name="Inter2"/> Kim Nam Gil tau sinau ing Universitas Myeong Ji Cheon.<ref name="Inter1"/>
 
 
== Sinetron ==
* Goodbye Solo (KBS2, 2006)
* Be Strong Geum Soon (MBC, [[2005]])
 
 
== Filmografi ==
* Don't Look Back (2006)
* Low Life ([[2004]])
 
 
== Prestasi ==
* 2010 46th Baeksang Arts Awards: Best New Actor Award (Queen Seon Duk)
* 2009 MBC Drama Awards: Best Couple Award with Lee Yo Won (Queen Seon Duk)
* 2009 MBC Drama Awards: Excellence Award - Actor (Queen Seon Duk)
 
 
== Cathetan Sikil ==
4.487

besutan