Pengantèn: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Penganten''' iku sepasang [[wong]] (penganten putri lan penganten kakung) neng acara [[pengantenan]] sing wis njalani upacara [[ijab kabul]] lan sah dadi pasangan suami istri miturut hukum [[agama]]. Penganten utawa manten iku uga biasa diarani raja sedina merga neng [[dina]] penyelenggaraan [[pernikahan]], pasangan iku disandingake neng [[singgahsana]] utawa [[pelaminan]] ngagem [[rasukan]] kusus kaya pasangan [[raja]] lan [[permaisuri]].
 
Rasukan sing diagem penganten umume dadi tanggungjawab [[pemaes]] utawa uga diarani [[dhukun penganten]].
 
==Uga pirsani==
*[[Pengantenan]]
*[[Bengi penganten]]
*[[Kamar penganten]]
8.964

besutan