Penyanyi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
typo
(pasang gambar)
(typo)
Penyanyi bisa digolongake ing jinis wongé kang nyanyi:
* Suwara [[lanang]]
:* [[tenor]], suwaraswara kang paling dhuwur wong lanang
:* [[bariton]], suwaraswara [[tengah]] wong lanang
:* [[bas]], suwaraswara paling èndek ing wong lanang
* Suwara [[wadon]]
:* [[sopran]], suaraswara kang paling dhuwur ing wong wadon
:* [[mezzo-sopran]], suwara tengah wong wadon
:* [[alto (suwaraswara)|kontralto]], suwaraswara paling èndek ing wong wadon , kasebut uga ''alto'' ing sakjroning babagan musik [[paduan suwaraswara]]
 
== Deleng uga ==
4.454

besutan