Pawiwahan Pangéran William lan Kate Middleton: Béda antara owahan

sithik
(Rintisan saka basa Indonésia)
 
(sithik)
'''Pawiwahan Pangéran William lan Kate Middleton''' utawa sing diarani '''''The Royal Wedding''''' iku acara dhaupé [[William Arthur Philip Louis|Pangéran William]] lan [[Kate Middleton]] ing tanggal [[29 April]] [[2011]] ing [[Westminster Abbey]], [[London]], [[Inggris]]. Pawiwahan iki ditayangaké marang saindhenging donya wiwit pukul 10.00 wektu lokal. [[William Arthur Philip Louis|Pangéran William]] iku panerus Ratu Britania Raya sing kapindho sawisé [[Pangéran Charles]] lan [[Ratu Elizabeth II]].
 
[[Kategori:Raja lan Ratu Britania Raya]]
[[Kategori:2011]]