Rambutan: Béda antara owahan

503 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Jinis rambutan iki nduweni woh kang akeh lan disenengi utamane wong Tionghoa.<ref name="internet1"/> Wit lan pang-pange kang kuwat pas yen diokulasi. <ref name="internet1"/>Rambutan iki werna kulite abang tuwa nganti abang anggur lan nduweni rambut alus lan kerep utawa rapet. <ref name="internet1"/>Wohe rasane legi rada kecut, akeh banyune lan empuk.<ref name="internet1"/> Rambutan sinyonya kalebu rambutan kang ora nglothok.<ref name="internet1"/>
 
==Kebak Ing Guna==
RAmbutan dibudidayajaje lan dimanfaatke wohe, Amarga woh rambutan ngandhut gizi, zat tepung, zat enzim-enzim kang esensial lan nonesensial, vitamin, zat mineral makro, mikro kang nyehatake. Ana uga kang ndadekake wit rambutan dadi wit kanggo ayom-ayom ing pekarangan omah lan dadi tanduran hias.
==Sentra Tanduran==
Ing Indonesia kang dadi sentra tanduran rambutan yaiku ing Pulo Jawa khususe ing [[Bekasi]], [[Kuningan]], [[Malang]], [[Probolinggo]], [[Lumajang]] lan ing [[Garut]].
==Chatetan suku==
{{reflist}}
5.483

besutan