Rambutan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
==Nandur==
Wit rambutan bisa ditandur nganggo sistem tiga segi sama, empat segi sama utawa sistem sesiku keluang.<ref name="internet2">{{id}}[http://www.deptan.go.id/tampil.php?page=kelembagaan&id=32](dipunundhuh tanggal 1 Mei 2011)</ref> Jarang nandur wit rambutan yaiku 9 m x 9 m x 9 m.<ref name="internet2"/> Kanggo nggemburake lemah bisa dilaksanakake ing awal mangsa udan.<ref name="internet2"/> Kanggo wit kang wis tuwa yaiku 3-4 minggu sawise ngembang. <ref name="internet2"/>Ing sekelilinge wit rambutan bisa ddigemburake lemahe tujuwane kanggo nyuburake lan hawa kang ngandhut nutrisi bisa mlebu. <ref name="internet2"/>Pengapuran bisa dilaksenakake yen pH tanah kurang saka 4,5.<ref name="internet2"/>
Rambutan bisa diwenehi pupuk supaya subur. Saliyane pupuk kandang, pupuk gawean kang bisa dianggo yaiku campuran Urea, TSP atau SP-36, lan KCL, kanthi perbandingan 2:2:1, utawa ditaket 50-250 gram/tanduran.<ref name="internet4"/> Rambutan dipupuk ping telu saben setaun kanthi jarak wektu patang sasi sepisan.<ref anmename="internet4"/> Yen tanduran wis umur 10 taun kudu dipupuk NPK kang cacahe 500 - 1.000 gr saben wit.<ref name="internet4">{{id}}[http://www.proseanet.org/prohati4/printer.php?photoid=371](dipunundhuh tanggal 1 MEIMei 2011)</ref>
 
 
==Jinis==
5.483

besutan