Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

464 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+sithik
(+sithik)
 
 
'''Kecamatan Pasar Kliwon''' iku salah siji [[kecamatan]] ing kutha [[Surakarta]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Ing kecamatan iki dumunung sawetara papan panggonan wigati antara liya:
* [[Kraton Surakarta]]
* [[Pasar Klèwèr]]
* [[Kampung wisata Batik]] yaiku ing kelurahan [[Kauman, Pasar Kliwon, Surakarta|Kauman]]
 
Kecamatan iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=[[Banjarsari, Surakarta|Kecamatan Banjarsari]] lan [[Jèbrès, Surakarta|Kecamatan Jèbrès]]
|kidul=[[Kabupatèn Sukaharja]]
|kulon=[[Serengan, Surakarta|Kecamatan Serengan]]
|wétan=[[Kabupatèn Sukaharja]]
}}
 
== Desa/Kelurahan ==
78.625

besutan