Anggur (ombèn-ombèn): Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lad:Vino
c (r2.6.4) (bot Menambah: kbd:Санэ)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lad:Vino)
[[ku:Şerab]]
[[la:Vinum]]
[[lad:Vino]]
[[lb:Wäin]]
[[li:Wien]]
11.909

besutan