William Arthur Philip Louis: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
'''William Arthur Philip Louis''' utawi ingkang asring dipunsebat '''Pangeran William''' (lair ing [[Britania Raya]], [[21 Juni]] [[1982]]; yuswa 29 taun) menika putra saking [[Pangeran Charles]], Pangeran saking [[Wales]] lan almarhum [[Diana]], Putri saking Wales, saha putu saking [[Ratu Elizabeth II]] lan [[Pangeran Philip]], saking [[Edinburgh]].{{fact}} Piyambakipun nggadhahi gari pewaris tahta kerajaan nomer kalih bibar tiyang sepuhipun, Pangeran Charles.{{fact}}
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
[[de:William Mountbatten-Windsor, Duke of Cambridge]]
[[diq:Şazadey Welsi Wilyam]]
[[el:Πρίγκιπας ΟυίλιαμΓουλιέλμος, Δούκας του Κέμπριτζ]]
[[en:Prince William, Duke of Cambridge]]
[[eo:William Mountbatten-Windsor]]
40.179

besutan