Kutha Jayapura: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: pnb:جاپاپورا; kosmetik perubahan
c (r2.6.4) (bot Mengubah: af:Djajapoera)
c (bot Menambah: pnb:جاپاپورا; kosmetik perubahan)
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[ibukutha]] provinsi [[Papua]], [[Indonesia]]. Jembar wilayah kutha yaiku 9,4 km².
 
== Geografis ==
 
--- [[Lintang kidul]] lan --- [[Bujur wetan]]
 
== Pemerentahan ==
 
Kutha Jayapura ketata saking 4 [[distrik]] lan --- [[désa]]/[[kampung]]/[[kelurahan]]. Distrik-distrik ing Kutha iki yaiku:
[[no:Jaya Pura]]
[[pl:Jayapura]]
[[pnb:جاپاپورا]]
[[pt:Jayapura]]
[[ro:Jayapura]]
39.649

besutan