Derby: Béda antara owahan

2.110 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: right|200px|Lokasine Derby ing Inggris '''Derby''' punika kutha ing Inggris bagian tengah. Penduduke 236.300 jiwa (2006). Kutha iki nang county ...
(Kaca énggal: right|200px|Lokasine Derby ing Inggris '''Derby''' punika kutha ing Inggris bagian tengah. Penduduke 236.300 jiwa (2006). Kutha iki nang county ...)
(Ora ana béda)
148

besutan