12 Juni: Béda antara owahan

489 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Membuang: ksh:12. Juuni)
* '''[[1964]]''' - [[Afrika Kidul]] ndhawahaken ukuman penjara salawasioun gesang dhumateng [[Nelson Mandela]].
* '''[[1991]]''' - [[Boris Yeltsin]] kapilih dados [[Presiden Rusia]].
* [[12 Juni]] [[2010]] '''[[Karusuhan etnis Kirgizstan 2010|Karusuhan etnis]]''' ing [[Osh]], [[Kirgizstan]], niwasaken sakbotenipun 124 jiwa. {{sumber|url=http://cetak.kompas.com/read/xml/2010/06/15/04404172/100.000.warga.etnis.uzbek.mengungsi|nama=Kompas}} {{sumber|url=http://berita.liputan6.com/luarnegeri/201006/281543/Kekerasan.Berlanjut.Ribuan.Etnis.Uzbek.Mengungsi|nama=Liputan6}} {{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesia/dunia/2010/06/100612_kirgistancupdate.shtml|nama=BBC}}
 
 
* Dinten Rusia ing [[Federasi Rusia]]
78.624

besutan