Kreta: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ie:Creta
c (r2.7.1) (bot Mengubah: vi:Kríti)
c (bot Menambah: ie:Creta)
[[ia:Creta]]
[[id:Kreta]]
[[ie:Creta]]
[[is:Krít (eyja)]]
[[it:Creta]]
40.556

besutan