Santo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
c (Santa dipunalihaken dhumateng Santo)
c (bot Mengubah: vi:Thánh (Kitô giáo))
[[uk:Святі]]
[[vec:Santo]]
[[vi:Thánh (Kitô Giáogiáo)]]
[[wa:Sint]]
[[xal:Бодь]]
40.137

besutan