Wikipedia:Angkringan: Béda antara owahan

133 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(→‎Multilingual Challenge: bagéyan anyar)
 
:Masalahé font iki ora manut paugeran Unicode 5.2.0 sing dadi standar baku Aksara Jawa. Kabéh font Aksara jawa/hanacaraka sing wis dirilis nang internet nggampangaké nulis aksara jawa ora ana sing angél. Nék nganggo font '''Adjisaka''' malah ora papa, sanajan ora bener 100% nanging pengalamatan unicodené luwih bener ketimbang ''JG Aksara Jawa Lite''. Nek wis ora nganggo standar baku, nang Komputer wae esih bermasalah apamaneh nek antar Gadget/Gawai. Ana font sing wis nyedhaki 99,9% manut paugeran Unicode 5.2.0 nanging durung disupport aplikasi Windows kanthi penuh, nembe Linux lan OpenOffice. [[Panganggo:Empu|Empu]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Empu|rembugan]]</sup> 09:42, 13 April 2011 (UTC)
 
Nang iPad isih ora metu, hehehe. [[Panganggo:Sanko|Sanko]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Sanko|rembugan]]</sup> 09:01, 4 Mei 2011 (UTC)
 
== Artikel pilihan ==
148

besutan